Cautare

1334 de rezultate pentru "stiri protv accidentul de la stefanesti" (5.63 secunde)
GERMANIA elimina ITALIA la loviturile de departajare Echipa de fotbal a Germaniei s-a calificat in semifinalele EURO 2016, dupa ce a invins Italia cu scorul de 6-5 la loviturile de departajare, sambata seara, la Bordeaux. Protv titreaza: Sfert NEBUN la Bordeaux!
Stirile ProTV: ... Prima victorie in Grupa E Echipa Romaniei, antrenata de Cristoph Daum a invins categoric, in deplasare, scor 5-0, selectionata Armeniei.
Romania - Serbia, in Liga Natiunilor - Duminica, 14 octombrie 2018, National Arena, de la ora 16:00, in direct la ProTV (postul de televiziune a achizitionat drepturile de difuzare pentru toate meciurile echipei nationale din urmatorii 5 ani).
Arbitrul german a vazut un fault imaginar comis de Sapunaru in careu, dar Tatarusanu a aparat magistral, cu un salt ca de pantera, lovitura de pedeapsa.
Partida Suedia - Romania se va juca pe Friends Arena din Stockholm, cu incepere de la ora locala 18:00 (19:00 ora Romaniei). La tragerea la sorti a preliminariilor Campionatului European 2020, reprezentativa Romaniei a fost repartizata intr-o grupa alaturi de Spania, Suedia, Norvegia, Feroe si Malta.
Motorul de cautare Google si-a modificat, astazi, logo-ul, pentru a marca 161 de ani de la nasterea renumitului arhitect catalan Antoni Gaudi, supranumit "arhitectul lui Dumnezeu".
Stirile ProTV : ... Probabil ca multi dintre noi am facut, la randul nostru, cel putin una din aceste mici gafe. Desi este o retea de socializare foarte simplu de folosit, exista mici detalii de care unii utilizatori nu tin cont sau pe care nu le stiu.
i Like IT Internetul, noile tehnologii si gadgeturile, adica jucariile pentru copiii mari se instaleaza confortabil in studioul Stirilor ProTV. ... Acum sase luni mi-a cerut prietenia pe o retea de socializare, iar astazi imi scrie pe Messenger", marturiseste George uluit.
Stirile ProTV: ... ZIUA INDRAGOSTITILOR 2014 - Cine a fost Sfantul Valentin, protectorul indragostitilor Sfantul Valentin a fost un preot crestin, care a trait la Roma, in timpul imparatului Claudiu al II-lea. Valentin obisnuia sa organizeze ceremonii de casatorie pentru tinerii crestini, persecutati pe atunci in Imperiul Roman.
Stirile ProTV: VASILE ALECSANDRI sarbatorit de Google la 193 de ani de la nastere, printr-un logo special VASILE ALECSANDRI este sarbatorit, luni, de Google printr-un logo special, care marcheaza implinirea a 193 de ani de la nasterea acestei personalitati a culturii romane.
Stirile ProTv: ... Google aniverseaza 127 de la nasterea seismologului INGE LEHMANN printr-un Doodle Logo-ul de miercuri al Google arata imaginea Terrei impartita in doua, iar nucleul straluceste.
STIRILE PROTV informeaza: Google implineste 19 ani de activitate. Surpriza pregatita pentru utilizatori Miercuri, motorul de cautare Google si-a schimbat grafica pentru a marca aniversarea celor 19 ani de activitate. Fundalul Google Doodle confera o atmosfera de sarbatoare, unde nu puteau sa lipseasca coifurile, cadorile si bineinteles tortul.
Huawei a lansat de curand 3 noi smartphone-uri puternice, care sa tina piept ultimelor modele de Apple ori Samsung. ... Seria Mate promite extinderea duratei de viata a bateriei, integrand totodata noua tehnologie dual-camera Leica, pentru fotografii deosebite. Specificatiile de top includ:
Eu sunt Cosmin si sunt pasionat de fotografie si de gaming. ... Asa incepe o pagina exceptionala de internet, care l-ar recomanda pe Cosmin Sutu sa fie invitat permanent la emisiunea lui Buhnici, de la ProTV, iLikeIT.
alaturi de No Mercy, Snap, London Beat, C+C Music Factory, Fragma, Ice MC, Culture Beat si Robin S. Evenimentul are loc cu doar cateva zile de Craciun, pe 21 decembrie, incepand cu ora 19.30, la Sala Polivalentă
Melodia "K la meteo", cantata de Andra si What‘s Up, ar putea fi interzisa la radio si pe posturile muzicale, in urma unei plangeri la Consiliul National al Audiovizualului, scria STL.ro, dupa ce Institutul National de Meteorologie si Hidrologie ar fi fost deranjat de versurile:
De Ce News : Teo Trandafir, despre despartirea de Constantin Iosef La aproape 7 luni de la casatorie, vestea despartirii dintre Teo Trandafir si sotul ei, Constantin Iosef, a cazut ca o bomba.
Vezi despre cine e vorba A fost ani la rand unul dintre cele mai sexy cupluri de actori de la Hollywood. ... Si totusi, cei doi actori nu sunt atat de batrani.
Iuliana Tudor, gazda emisiunii "O data-n viata" de la TVR1, care revine din 10 octombrie cu un nou sezon, in fiecare zi de joi, a fost invitata lui Teo, ieri, la Kanal D.
Viorica de la Clejani are 90 kilograme la inaltimea de 1.60 si isi doreste sa ajunga la minimum 70 de kilograme. Artista a trecut si printr-un moment destul de penibil.
google-analytics.com